pointer  Продажни салони Најава
Brafitting
 • Што е брафитинг?
 • A B C корпи за совршено поставен градник
 • Совршено вграден градник - лошо наспроти добро
 • Без жичен градник
 • Ја знаеме големината - Што е следно?
 • Материјали кај градниците
 • Најчести симптоми на лошо поставен градник
 • Замени за големина
 • Правилно поставување на градник
 • Добро поставената долна облека значи здравје и удобност
 • Долна облека според форма на телото
 • Форми за корпи ESOTIQ
 • Брафитинг накратко

Што е брафитинг?

Концептот на брафитинг се роди во Велика Британија. Тоа е местото каде што еден од водечките брендови за прв пат го постави стандардот за совршено вклопување на градникот и го постави правецот што го следат денес брендовите за долна облека. Следејќи ги светските трендови, се вртиме кон филозофијата на брафитинг, проширувајќи ја нашата понуда со сосема нов опсег на големини – од 65B до 85F.

Значи, што е брафитинг?
Зборот brafitting е комбинација од Bra и Fitting, што значи дека градникот е дизајниран да одговара на големината и обликот на градите. За успешно вклопување на градник, треба да ги имаме следните две ставки: производ, кој ги зема предвид разликите на женското тело и знаење, за да можеме на клиентот да му ја предложиме најдобрата големина и модел на градникот.

Зошто услугата brafitting е толку важна во салоните на ESOTIQ?
Филозофијата на поставување на долна облека стана глобален концепт. Следиме зголемен интерес за оваа тема и како модерен бренд ги исполнуваме очекувањата на нашите клиенти. Brafitting сега е поврзан со ексклузивна услуга. ESOTIQ, како водечки бренд за долна облека во Полска, дава можност на секоја жена да ја искористи услугата за брафитинг при посета на салонот. Можеме да обезбедиме совршено вклопување на долната облека и целосно задоволство од изборот. ESOTIQ brafitting е филозофија на дејствување, која ни овозможува целосно да ги разбереме потребите на клиентите и да ги задоволиме на најдобар можен начин.

Брафитингот може да се научи!

Производ + знаење
=
Точен / перфектен градник

Задоволството на клиентите со совршен градник кој совршено одговара!